Rakennustyöt tilattavissa monipuoliselta alan ammattilaiselta » Soita: 0400 653952.

PorotON-kennoharkkotalo on pienrakentajan varma valinta

Oletko rakentamassa taloa? Etsitkö kustannustehokasta tapaa rakentaa omakotitalo? Keraamisista Wienerbergerin Poroton-kennoharkoista rakennettu talo on kestävä ja turvallinen valinta. Yksilöllinen arkkitehdin suunnittelema koti laadukkaista materiaaleista luo tulevaisuudelle vankan ja viihtyisän perustan. Mikkelin Muuraus ja Rakennus Ky rakentaa eri valmiusasteisiin toteutettuja kennoharkkotaloja asiakkaan toiveen mukaan.

 

Hengittävä ja energiatehokas omakotitalo

Kun tavoitteena on löytää sellainen rakenneratkaisu, joka olisi mahdollisimman yksinkertainen, yksiaineinen, muoviton ja hengittävä, on Poroton-kennoharkkotalo varma valinta. Poroton-kennoharkko on savipohjainen luonnontuote, jolloin se hengittävänä materiaalina sopii erinomaisesti erilaisista allergioista kärsiville. Rakenne ei myöskään tarvitse mitään ylimääräisiä eristeitä, eikä myöskään höyrysulkua, jolloin rakennustapa on varsin mutkaton ja turvallinen.


Harkolla on varsin suuri kosteuskapasiteetti, eli se pystyy ottamaan vastaan kosteutta itseensä, ja myöskin luovuttamaan sitä tarpeen mukaan huonetilaan aikoina, jolloin sisäilma on kuivaa. Rakenteessa on se hyvä puoli, että se pystyy varaamaan ja tasaamaan lämpötilojen vaihteluita ja sitä kautta sen todellinen lämmöneristävyys ja energiatehokkuus on paljon parempi kuin ns. sandwich-tyyppisillä ratkaisuilla, joissa on montaa eri rakennekerrosta. Monoliittinen, yksiaineinen rakenne varaa lämpöä massaansa ja jakaa sitä huonetilaan tasaisesti. Tällainen rakenne on omiaan alentamaan energiakustannuksia vuositasolla. 


Asennustyö nopeaa ammattilaisen toimesta

Asennustyö käy sujuvasti ja nopeasti ammattilaisen toteuttamana. Harkosta tulee suoraan pinnoitetta vaille valmista seinärakennetta. Huomattavaa on, että pystysaumoihin ei tarvita lainkaan laastia, ja vaakasaumat ovat mittaansa hiottuja. Rakennusaikaisia hyötyjä kennoharkolla on monia. Harkkorakenne on viikossa pinnoitettavissa ja nopeuttaa siten rakennusaikataulua.

Keski-Euroopassa kennoharkkorakenne on hyvinkin yleinen. Täällä pohjolassa lämmöneristävyyttä on kehitetty eteenpäin vuosikymmenen verran. Poroton-kennoharkkotalo täyttääkin suomalaiset, vaativat lämmöneristysvaatimukset. Tuloksena on lähes 0-energiatalo.

Lisätietoa ja tarjoukset saat kysymällä!

Muuraus ja Rakennus Ky rakentaa omakotitalot Mikkelin seudulla. Olethan
yhteydessä kun haaveena on kustannuksiltaan edullinen, kestävä ja kaunis koti.
Annamme mielellämme lisätietoa siitä, millaisin askelin saavutat unelmiesi

kodin. Katso tarkemmat yhteystietomme täältä »