Rakennustyöt tilattavissa monipuoliselta alan ammattilaiselta » Soita: 0400 653952.

Rakennustyöt

Ammattitaitoinen ja koulutettu rakentaja hoitaa työt laadukkaasti. Koulutuksemme,tieto ja ammattimainen työotteemme varmistaa sen, että sinua palveleva kokenut rakentaja on aina työtehtäviensä tasalla.

Uudisrakentaminen

Olemme tähän mennessä työstäneet useita eri uudisrakennuskohteita. Huolellinen suunnittelu yhdessä laadukkaiden materiaalien ja ammattitaidon kanssa ovat yrityksemme toiminnan kantava voimavara työstäessämme uudisrakennuskohteita. Jokainen uudisrakennuskohde on yksilöllinen ja vaatii osakseen paneutumista ja ammattitaitoa. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous urakkatyöstämme!

Saneeraus

Saneeraus on olennainen osa yrityksemme toimintaa. Omaamme kokemusta useista eri saneerauskohteista ja tunnemme työvaiheet jotta voimme myös aikatauluttaa työn realistisesti. Teemme saneerauksia monipuolisesti eri tiloissa ja kohteissa. Tiedustele rohkeasti lisää toiminnastamme!  

Suunnittelu

Huolellinen urakan suunnittelu on hyvin tärkeä osa työtämme. Kun rakennustyöt suunnitellaan kunnolla jo etukäteen, sujuu niiden toteuttaminen käytännössä vastuullisesti ja ilman tarpeettomia ajallisia viivytyksiä. Meiltä suunnittelu- ja rakennustyöt sujuvat varmasti kokemuksella ja taidolla!

Erikoisrakentaminen

Vastaanotamme mielellämme myös haasteellisempia urakoita eri rakennuskohteissa. Meiltä saat kattavat palvelut työn suunnittelemisen, materiaalivalintojen, aikatauluttamisen ja toteuttamisen saralla. Kun tiedossa on erikoisempi rakennusurakka, valitse meidät yhteistyötahoksesi!

Ota meihin rohkeasti yhteyttä Yhteystiedot-sivun kautta ja kysy lisää toiminnastamme!